A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

Támogassuk a Haiyan tájfun áldozatait:

Egy csónak ajándékozásával egy egész életre biztosíthatod valaki megélhetését

 

2013 novemberében egy erős trópusi ciklon, a Haiyan tájfun, porig zúzta a Fülöp-szigeteket. Az ország eddigi legpusztítóbb tájfunjának több mint 6000 halálos áldozata, 28 ezer sérültje volt és több mint 1 milló otthont tett részben vagy egészében tönkre. A rombolás olyan mértékű volt, hogy még 2014 januárjában is találtak újabb testeket a romok között.

Egy az egészséggel foglalkozó szervezetként a Dr. Rath egészségalapítvány is kötelességének tekinti, hogy segítsen a bajbajutottaknak. A tájfun első hírére pénzadományt indítottunk útnak, melynek jó helyre kerülését Dr. Wong Ang Peng, a régióban tevékenykedő munkatársunk felügyelte.

A szükségletek felmérése után úgy döntöttünk, hogy további segítségként csónakokat vásárlunk Fülöp-szigeteki halászok számára, akik a tájfun miatt elvesztették egyetlen megélhetési forrásukat. Az itt látható fotókon látható, hogy a hálás halászok szép új csónakjaikat utánunk nevezték el.
Egy régi mondást kicsit átírva: Ha az éhezőnek halat adsz, egy napra jól lakik. Ha egy csónakot adsz, egész életére ellátod étellel.

A Fülöp-szigetek helyreállításának munkálatai a mai napig is tartanak, melyhez ezúton is sok sikert és kitartást kívánunk a halászoknak, családjaiknak és az összes érintettnek.