A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

2013. JÚLIUS 25.

A „brüsszeli EU” náci gyökerei

Amit mindig tudni szeretett volna a „brüsszeli EU”-ról – de senki nem merte elmondani Önnek!

MOSTANTÓL MAGYARUL IS ELOLVASHATÓ AZ INTERNETENA „brüsszeli EU“ lebontása – előfeltétel a természetes egészség egész világon való elterjedéséhez

Ez a könyv 2010-ben jelent meg először, és egy olyan történetet ír le, melyet nyilvánvaló okokból sok olvasó biztosan egyből el is utasít. Ők arra hivatkoznak, hogy ha az itt leírt történelmi adatok igazak lennének, akkor már biztosan hallottak volna róluk.

Mi, a szerzők tisztában vagyunk ezzel a hozzáállással, és kimondottan bátorítjuk olvasóinkat, hogy ne csak a könyvet olvassák el, hanem tanulmányozzák a forrásdokumentumokat is, melyeket a lapok alján feltüntetett hivatkozások segítségével könnyen megnyithatnak.

Hosszú évtizedeken keresztül sikerült elhitetni a világgal, hogy a 2. világháborúért egy Adolf Hitler nevű pszichopata, valamint rasszista követői, a nácik felelősek. Az igazság azonban az, hogy a 2. világháború egy hódító háború volt, melyre az olaj-, gyógyszer- és vegyipari kartell adott megbízást. Az volt a céljuk, hogy ellenőrzést szerezzenek az újonnan kialakuló és szabadalmakkal védett multimilliárd dolláros vegyipari piacok felett.

Az Egyesült Államok kongresszusának és a nürnbergi háborús bűnök bíróságának hivatalos dokumentumai egyértelműen bizonyítják, hogy a második világháborút nem csak  előkészítette, hanem logisztikailag és technikailag is kiszolgálta a kor legnagyobb és leghírhedtebb olaj- és gyógyszerkartellje, a német IG Farben kartell, ami a BAYER, BASF, a HOECHST és más vegyipari vállalatokból állt. A vádirat összefoglalása rávilágít arra, hogy az IG Farben nélkül a második világháború nem törhetett volna ki.

Ebből a könyvből azt is megtudhatja, hogy az 1. világháború, mely a 20. század második legnagyobb tragédiája volt, igazából az ipari befektetők első világhódító kísérlete volt. Sőt, miután megbukott mindkét katonai kísérlet Európa és a világ leigázására, az olaj- és gyógyszerkartell harmadjára is próbálkozott: Európa gazdasági és politikai irányítására létrehozták a „brüsszeli EU”-t.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a „brüsszeli EU” fő konstruktőrei ugyanazok a technokraták voltak, akik korábban terveket készítettek a náciknak egy a 2. világháború utáni náci/kartell koalíció vezetése alatt álló Európa létrehozásához. Ez a könyv bemutatja Önnek ezeket a tervezőket, akik mint korábban sokan mások is a kartellt szolgálták. Csak ők ezúttal nem katonai egyenruhában, hanem szürke öltönyben tevékenykedtek. A leghírhedtebb közülük Walter Hallstein volt, aki az Európai Bizottság első elnöke lett.

Egyértelmű a válasz arra a kérdésre, hogy miért nem hallott Ön ezekről a világrengető tényekről. 1945 után a kartell több százmilliárd dollárt költött arra, hogy újraírja a történelmet, és elkendőzze a bűnös múltját. Ez nyilvánvalóan elkerülhetetlen volt: ismerve a kartellnek a 2. világháborúban játszott szerepét másképp elképzelhetetlen lett volna a „brüsszeli EU” útján eltervezett harmadik világhódító kísérlet.

Persze a kartell emberei abban reménykedtek, hogy a „brüsszeli EU” révén átvehetik Európa felett a hatalmat, méghozzá anélkül, hogy a sötét múltjuk napvilágra kerülne. De a tervük elbukott. E könyv megjelenése és a forrásként megjelölt hiteles dokumentumok tízezrei a „brüsszeli EU” projekt végét jelentik. Magát demokratikusnak tartó személy, szervezet vagy párt nem támogathatja tiszta lelkiismerettel Európa meghódításának harmadik kísérletét.

Ez a könyv egyedülálló lehetőséget biztosít mindazoknak a politikusoknak és politikai pártoknak is, akiket rávettek a „brüsszeli EU” támogatására anélkül, hogy tisztában lettek volna annak valós eredetével és valódi céljával. Ideértendő az a 27 államfő is, akik aláírták a Lisszaboni Szerződést, legnagyobb részük anélkül, hogy tudatában lett volna, kézjegye tulajdonképpen a Kartell „Felhatalmazó Okirata” volt Európa leigázására. E politikusok és politikai pártok számára most lehetőség kínálkozik a teljes szemléletváltásra, támogatásuk nyilvános visszavonására egy olyan európai modelltől, amely évtizedes hazugságokra és csalásokra lett felépítve.

By Archiwum Kancelarii Prezydenta RP (www.prezydent.pl) [GFDL 1.2 (http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.html)], via Wikimedia Commons

Ezért, kedves Olvasó, arra bátorítjuk Önt, hogy e könyv tartalmát terjessze családi, baráti ismeretségi és közösségi körében, továbbá, hogy szembesítse politikai képviselőit helyi, regionális, nemzeti és európai szinten e könyv tartalmával. Arra kell ezeket a politikusokat ösztönözni, hogy válasszanak: Vagy szemet hunynak az igazság felett, felelőtlenül támogatva Európa nagyvállalati érdekek diktatúrája általi leigázását, vagy cselekedhetnek embermilliók egészsége, emberhez méltó élete és a demokrácia védelmében. E politikusok fentiekkel kapcsolatos választása politikai karrierjük legfontosabb döntése lesz.

Miután 1945-ben a kartell által Európa meghódítására tett utolsó kísérlet meghiúsult, politikai haszonélvezőinek legelterjedtebb védekezése a „Nem is tudtuk.” szajkózása volt. E könyv kiadását követően azonban egyetlen mai politikus sem takarózhat többé ezzel a hamis érvvel, ha úgy dönt, továbbra is a „brüsszeli EU”-t támogatja.

Olvassa el a könyvet online a Stafétaátadás az Életért honlapján.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN KAPHAT:

Dr. Rath Health Foundation
Sourethweg 9