A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

The New York Times, 2010. április 21.

Download [PDF, 144kB]

Felhívás Obama elnökhöz a Nukleáris Biztonsági Csúcstalálkozó kapcsán:

ÁLLÍTSA MEG SARKOZY ÉS A „BRÜSSZELI EURÓPA” ATOMHÁBORÚS TERVEIT!

Dr. Matthias Rath

Dr. Matthias Rath

Dr. Rath már az iraki háború idején felszólalt, és igyekezett felhívni arra a figyelmet, hogy az Olaj- és Gyógyszerkartell az iraki háború nemzetközi konfliktussá való kiterjesztésén munkálkodik annak érdekében, hogy megteremtse saját, globális diktatúráját.

Most is, ahogy eddig is, az ilyen tervek közismertté tétele fontos lépés afelé, hogy megakadályozzuk azok kivitelezését!

Ennek az üzenetnek is pontosan ez a célja!

AZ OLAJ- ÉS GYÓGYSZERKARTELL TERVEI:

E hónap elején, a világ nyomon követhette a Washington D. C.-ben tartott nemzetközi Nukleáris Biztonsági Értekezlet eseményeit. Miközben ezt sikeres lépésnek vehetjük egy Obama elnök által elképzelt, nukleáris fegyverektől mentes világ felé vezető úton, a világbékét fenyegető legnagyobb veszélyt mégsem nem nevezték meg.

Tudta Ön, hogy a „brüsszeli Európa” saját „európai hadseregét” teremti meg – nem a NATO, hanem Sarkozy nukleáris irányítása alatt – méghozzá a nemzetközi Olaj- és Gyógyszerkartell érdekeit követve?

Az immár egy évszázada létező „uralmuk” után a petrolkémiai- és gyógyszeripari vállalatok – vagyis az Olaj- és Gyógyszerkartell – fenyegetve érzik multi-billiárd dolláros piacaikat, mivel nagyon gyorsan terjednek bizonyos új technológiák, mint például a megújuló energia és a tudományos alapokon nyugvó, természetes egészség.

Az elavult technológián alapuló hatalmas piacait az Olaj- és Gyógyszerkartell csak globális, kényszerítő intézkedésekkel képes megtartani. Ezért a nemzetközi feszültségeket kelt, melyek által a fenyegetettség érzése alakul ki az emberekben, és ez a légkör hozzásegíti a Kartellt célja eléréséhez, vagyis hogy világszerte megingassa a demokráciát.

George Bush távozása után a francia elnök, Sarkozy lett a Kartell legfontosabb geopolitikai támogatója.

Semelyik másik atomhatalom vezetője nem emlegette még annyiszor nyilvános beszédeiben a nukleáris fegyverhasználatot, mint Sarkozy.

A Kartell és támogatói egy helyi vagy akár globális nukleáris háború kirobbantásához jelenleg leginkább Irán és Izrael konfliktusát tudnák felhasználni „szikraként”.

VALAMIT TENNÜNK KELL, HOGY MEGELŐZZÜK A HARMADIK VILÁGHÁBORÚT!

A nukleáris holokauszt fenyegetését úgy háríthatjuk el örökre, ha bemutatjuk az Olaj- és Gyógyszerkartell sötét múltját, azét a szervezetét, amely már az I. és II. világháború kirobbanásában is vezető szerepet játszott.

Éppen ezért az Amerikai Egyesült Államoknak bele kellene vennie a nemzeti tantervébe az alábbi történelmi eseményeket, feljegyzéseket:

  • A II. világháború jogi hátterét – az 1946/47 évi USA kormányzat kontra IG Farben Olaj és Gyógyszerkartell nürnbergi pert
    (www.profit-over-life.org)
  • Az 1945-ös USA hadügyekkel foglalkozó szenátori bizottság tanulmányát a nácik és a Kartell együttm?ködéséről a háborús mozgósítással kapcsolatban
    (www.cartel-roots-ww2.org)
  • A „Brüsszeli Európa” gyökereit, amely igazolja, hogy ennek a politikai konstrukciónak a tervezete a nácik és a Kartell közös tervein alapul, és célja Európa, később pedig a Föld leigázása volt a célja.
    (www.nazi-roots-of-brussels-eu.org)

Tudja Ön, hogy „Brüsszeli Európa” végrehajtó testülete – az Európai Bizottság – lényegében demokratikus külső kontroll nélkül irányítja Európát?

Az USA kormánya nemzetközi porondon kellene kiálljon amellett, hogy ezeket, a „történelmi leckéket” az egész világ megismerje – ez a tartós, globális békéhez elengedhetetlen!