A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

Hírek

A „brüsszeli EU“ lebontása – előfeltétel a természetes egészség egész világon való elterjedéséhez

A „brüsszeli EU“ lebontása – előfeltétel a természetes egészség egész világon való elterjedéséhezA „Népszavazás a természetes gyógymódokért“ petíció egy kampány része, melynek célja, hogy minden európai uniós polgár szabadon hozzájuthasson a tudományos alapokon nyugvó természetes gyógymódokhoz. A petíciót eddig több mint negyed millió ember írta alá az EU mind a 27 tagállamából. Ezt a kezdeményezést a Dr. Rath Health Foundation koordinálja.

A Dr. Rath Health Foundation teljes mértékben tisztában van azzal a ténnyel, hogy a „brüsszeli EU“-t nem érdekli, hogy megfeleljen az európai polgárok elvárásainak, még úgy sem, hogy a társadalmi támogatás egyre nő. A „brüsszeli EU“ valójában egy diktatórikus szervezet, mely semmibe veszi a szabadság és demokrácia alapelveit. Az Európai Bizottság a „brüsszeli EU“ végrehajtó szerve, de sem a 27 „biztost”, sem az elnököt, Herman Van Rompuyt nem a polgárok választották. A polgárok döntési jogát, hogy meghatározzák, ki is irányítja őket, átruházták a vállalatokra.

tovább…

Open Letters

Felhívás Obama elnökhöz a Nukleáris Biztonsági Csúcstalálkozó kapcsán:

ÁLLÍTSA MEG SARKOZY ÉS A „BRÜSSZELI EURÓPA” ATOMHÁBORÚS TERVEIT!

AZ OLAJ- É S GYÓGYSZERKARTELL TERVEI:

E hónap elején, a világ nyomon követhette a Washington D. C.-ben tartott nemzetközi Nukleáris Biztonsági Értekezlet eseményeit. Miközben ezt sikeres lépésnek vehetjük egy Obama elnök által elképzelt, nukleáris fegyverektől mentes világ felé vezető úton, a világbékét fenyegető legnagyobb veszélyt mégsem nem nevezték meg.

tovább…

Interjúk

"A nemzetek programja"

Interjú Dr. Matthias Rath-tal. 2003 április

Az iraki háború ellen indított kampánya után, az arab országok közvéleménye szívesen hallana többet Önről. Tudna bővebb tájékoztatást adni eredményeiről?

Legelőször is hangsúlyozni szeretném, hogy orvos vagyok, tudós, és mindenekelőtt emberi lény, földgolyónk olyan lakosa, aki szeretné megőrizni ezt a Földet, és nem akarja, hogy azt egy harmadik világháború pusztítsa el.

tovább…