A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

Tudta Ön, hogy…

Dr. Rath könyve a Miért nem kapnak az állatok szívrohamot… csak mi, emberek?

E könyv hiteles jelentés az orvostudomány egyik legnagyobb áttöréséről.

E könyvet az a tudós és orvos írta, aki a celluláris medicina kutatását a kezdet kezdetétől vezette. Az utolsó két fejezet dokumentálja a döntő felfedezéseket illetve azt, hogy hogyan jött létre a szívbetegségek okainak teljesen új értelmezése. Itt olvashatnak Dr. Rathnak a sejttápanyagok hasznának széleskörű elismerése érdekében végzett nemzetközi tevékenységéről is.

E könyv leleplezi a gyógyszeripart, mely a „betegségüzletből” sokmilliárd dolláros hasznot húz. A gyógyszeripar befektetői iparág; piaca az Ön testében lévő betegség, és ennek az iparágnak a jövője e betegségek meglététől függ. A megelőzés, a bajok gyökerének orvoslása, és mindenekelőtt a betegségek megszüntetése az iparág mögött álló gigantikus pénzügyi érdekeket veszélyeztetné. Az a felfedezés, hogy bizonyos mikrotápanyagok sejtszinten előzhetik meg és fordíthatják vissza a szív- és érrendszeri betegségeket, az egész gyógyszeripari ágazatot fenyegeti, ezért a gyógyszergyárak az egész világon azon mesterkednek, hogy megakadályozzák ennek az információnak az elterjedését.

E könyvet az elmúlt évtizedben több millió példányban adták el szerte a világon. A könyv radikálisan új módon értelmezi az egészség és a betegség fogalmát, lehetővé téve mindenki számára, hogy maga viselje a felelősséget testéért és egészségéért.

Dr. Rath könyve a Miért nem kapnak az állatok szívrohamot… csak mi, emberek? ingyenesen elolvasható honlapunkon: http://www.miert-nem-kapnak-az-allatok-szivrohamot.org/