A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

Rólunk

A Dr. Rath Health Foundation

A Dr. Rath Alapítvány céljai

A Dr. Rath Health Foundation egy alapítvány, melynek legfőbb célja egy új, globális egészségügyi rendszer megteremtése. Ez bármelyik országban egyszerűen és gazdaságosan alkalmazható, helyi szinttől egészen az egész országra kiterjedő nemzeti egészségügyi rendszerig. New Global Healthcare System Ez az új globális egészségügyi rendszer a vitaminkutatás és a sejtgyógyászat terén úttörő jelentőségű tudományos felismerésen alapul, mielőbbi bevezetése már most lehetővé tenné, hogy a következő korosztályok egyszerűen ne ismerjék a ma még gyakori szív- és érrendszeri valamint más betegségeket, a rákot, az AIDS-et.

tovább…

Dr. Matthias Rath

Dr. Rath orvos, kutató, aki úttörő felfedezéseket ért el a természetes egészség területén. Ezeknek a felfedezéseknek az alkalmazása képes a töredékére csökkenteni azt az anyagi terhet, amit napjainkban a főbb betegségek jelentenek. De ezek a felfedezések veszélyeztetik a gyógyszeripar üzletét, amelyik – annak ellenére, hogy egészséget ígér – hasznot húz a betegségek létéből és elterjesztéséből, mely a szabadalmaztatott szerek piacát képezi. Az egyetlen út ennek megváltoztatására, ha az emberek megtanulják, hogyan javíthatják egészségüket hatásos, biztonságos és megfizethető módon és azt is, hogy felelősséget vállaljanak a saját egészségükért. Ezért széles néprétegek számára létszükséglet, hogy részesüljenek a Dr. Rath Egészségszövetség képzésében.

tovább…

Dr. Aleksandra Niedzwiecki

Dr. Aleksandra Niedzwiecki a Dr. Rath Health Foundation testületi tagja, ügyvezető igazgatóhelyettesi és kutatási igazgatóhelyettesi feladatot lát el a Matthias Rath Társaságnál. Dr. Niedzwiecki biokémiából doktorált Lengyelországban a Varsói Egyetemen.

tovább…