A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

A Dr. Rath Health Foundation

A Dr. Rath Alapítvány céljai

A Dr. Rath Health Foundation egy alapítvány, melynek legfőbb célja egy új, globális egészségügyi rendszer megteremtése. Ez bármelyik országban egyszerűen és gazdaságosan alkalmazható, helyi szinttől egészen az egész országra kiterjedő nemzeti egészségügyi rendszerig. New Global Healthcare System Ez az új globális egészségügyi rendszer a vitaminkutatás és a sejtgyógyászat terén úttörő jelentőségű tudományos felismerésen alapul, mielőbbi bevezetése már most lehetővé tenné, hogy a következő korosztályok egyszerűen ne ismerjék a ma még gyakori szív- és érrendszeri valamint más betegségeket, a rákot, az AIDS-et.

E fő cél megvalósítása különös jelentőséggel bír a fejlődő országokban, ahol különben anyagi források híján emberek milliói nem kaphatnának megfelelő orvosi ellátást. Így viszont, az új rendszernek köszönhetően jól összeilleszthetőek a természetes gyógymódok az általános közegészségügyi stratégiával.

Minden kétséget kizáróan, a másodikból a harmadik évezredbe történő lépés egybeesett az egész világra kiterjedő egészségügyi változásokkal. Napról napra egyre több beteg és orvos hisz abban és használja ki annak ismeretét, hogy a leggyakoribb betegségek eredményesen megelőzhetőek és kezelhetőek természetes módon, vitaminok – és más természetes gyógymódok alkalmazásával.

Szív- és érrendszeri betegségek, rák, AIDS és más népbetegségek esetén a természetes alapanyagokkal elért eredmények szembetűnően jobbak a hagyományos módszernél, ezért a nagyobb egészségügyi biztosító cégek Európában már megtérítik ezeknek a gyógymódoknak a költségét.

Az egészségügyi kiadások robbanásszerű növekedése ellenére a leggyakoribb krónikus betegségek járványszerűen terjednek. Hogy csak néhányat említsünk:

Az Alapítvány ezenkívül aktívan elkötelezett olyan megmozdulásokban világszerte, amelyek a természetes egészséghez való jogot népszerüsítik, különösen Európában és az Amerikai Egyesült Államokban, ahol a Codex Alimentarius Commission tevékenysége és az Európai Bizottság a legjobban veszélyeztetik ezt az emberi jogot. Az Alapítvány vallja azt is, hogy az egészség a legszorosabban összefűződik a békével és a biztonsággal, ezért elindította az „Egészséget csináljatok –ne háborút“ kampányt, amelyről ezen az internet oldalon is található bővebb információ. “Make Health – Not War

A rák és az AIDS legyőzése

  1. Minden rákos sejt és minden vírus – beleértve a HIV-et is – igen hasonló módon terjeszkedik. A rákos sejtek és a vírus által megfertőzött sejtek nagy mennyíségű enzimet termelnek, amleyek képesek megtámadni és elpusztítani a környező szöveteket a testben, amolyan “biológiai ollóként”.
  2. Mivel mindkét kór ugyanúgy terjed, mindkettő megállítható, ha meg tudjuk fejteni a biológiai támadás módját. A természetes lizin aminosav, különösen aszkorbinsavval (C-vitamin) kombinálva semlegesíteni tudja ezeket az enzimeket, így nagymértékben csökkenti, vagy egészen megakadályozza a rák és az AIDS elhatalmasodását.
  3. Elmondhatjuk, hogy a világ népessége ezeknek a kulcsfontosságú tápanyagoknak – lizin és C-vitamin – az elégtelen bevitelében, hiányában szenved. Ennek az oka, hogy szervezetünk nem képes ezeknek a tápanyagoknak az előállítására. Megismertetni ezt a fontos egészségügyi tényt – ez jelenti ezeknek a járványoknak a megakadályozásában az első lépést.

A meglévő tudományos és klinikai bizonyítékok nem hagynak kétséget afelől, hogy ezeknek a létfontosságú tápanyagoknak a felhasználása mind a megelőzésben, mind a gyógyászatban; valamint ennek az ismeretnek az alkalmazása a közegészségügyi politikában, nagymértékben csökkenteni fogja a rákban és AIDS-ben elhalálozások számát . Bővebb információ található ezen és más, egészségügyi vonatkozású internetoldalon. Further documentation

Az Alapítvány tevékenységének néhány kihatása

Dr. Rath orvosi eredményeit a rák természetes uton való legyőzésében 2002. március 8-án egész oldalas közleményben tették közzé a világ legnagyobb napilapjában, a USA Today-ben. Az orvosközösség nyomban megértette ennek a felfedezésnek az óriási jelentőségét. Néhány héten belül a következő fontos események történtek:

Dr. Rath egy, a WHO elnökéhez, Dr. Gro Harlem Brundtlandhez intézett levelében sürgette egy globális konferencia összehívását, amelyet kimondottan a természetes egészségi programoknak szentelnének.

Az Új Globális Egészségügyi Rendszer kitűzött célja a betegségek megelőzése és legyőzése. A vitaminok kutatása és a sejtgyógyászat szilárd tudományos alapot jelentenek egy hatékony, mellékhatásoktól mentes és olcsó egészségügyi fegyvertár megteremtésében.