A DR. RATH ÁLTAL ALAPÍTOTT EGÉSZSÉGÜGYI TÁRSASÁG EGYEDÜLÁLLÓ A VILÁGON:
MINDEN NYERESÉGE EGY NON-PROFIT ALAPÍTVÁNYHOZ FOLYIK BE. Tovább…

Dr. Rath Health Foundation

Dr. Rath Health Foundation - Responsibility for a healthy world

Dr. Aleksandra Niedzwiecki

Dr Aleksandra Niedzwiecki

Dr. Aleksandra Niedzwiecki a Dr. Rath Health Foundation testületi tagja, ügyvezető igazgatóhelyettesi és kutatási igazgatóhelyettesi feladatot lát el a Matthias Rath Társaságnál. Dr. Niedzwiecki biokémiából doktorált Lengyelországban a Varsói Egyetemen.

Kutatásokat folytatott a sejtanyagcsere, a genetika és az öregedés molekuláris folyamatai területén az Egyesült Államok és más országok különböző akadémiai intézeteiben. Kutatási felelős volt és más jelentős pozíciókat töltött be a New York-i Rockfeller Egyetemen, a kanadai Toronto Egyetemén, a Varsói Egyetemen és a Kaliforniában lévő Linus Pauling Intézetben.

Tudományos pályafutása során Dr. Niedzwieckit, aki két Nobel-díjasnak (G. Edelman és L. Pauling) közvetlen munkatársaként dolgozott, inspirálták Dr. Rath tudományos elgondolásai, melyek hozzájárultak ahhoz, hogy a tápanyagok és a szív- és érrendszeri betegségek kerüljenek kutatásai gyújtópontjába. Együttműködve Dr. Rath-tal kutatásokat kezdett a kaliforniai Linus Pauling Intézetben és követte őt, mint az intézet szív- és érrendszeri kutatásainak vezetője. Csatlakozott Dr. Rath kutatásaihoz és a Celluláris Medicina fejlesztése területén működő cégéhez, röviddel annak megalapítása után.

Dr. Niedzwiecki körülbelül tíz éve dolgozik együtt Dr. Rath-tal a kutatás és a fejlesztés területén. Továbbá különböző non-profit tevékenységekben vesz részt, köztük a Dr. Rath Health Foundation tevékenységében.

Pályafutása során Aleksandra díjakat és kutatási támogatásokat nyert a betegségek és a tápanyagok közötti biokémiai összefüggésekkel kapcsolatos kutatásaihoz. Dr. Niedzwiecki több mint 60 eredeti kutatási cikket publikált tekintélyes szakmai folyóiratokban pl: Journal of Biological Chemistry, Arteriosclerosis, Molecular Cell Biology, könyvekben és más tudományos publikációkban. Számos tudományos és nyilvános bemutatót tartott az USA-ban és különböző nemzetközi találkozókon.

Az American College of Nutrition tagja, a Cellular Health Communications társszerkesztője és a Healthy and Natural Journal szerkesztőségének tagja. Dr. Niedzwiecki népszerű tudományos cikkeit sok szakfolyóirat, mint a Whole Foods, az Alive, és a Healthy and Natural Journal jelentette meg.

Az American Heart Association, az American Medical Women’s Association, a Council on Arteriosclerosis és az American Academy for the Advancement of Science tagja.